Logo
Logo
Image

// Website Development

Een moderne website
die klaar is voor de future.

Wij proberen het gevoel en de beleving die jij uit wilt stralen,
perfect om te zetten naar een gaaf webdesign. Voor die
gebruiksvriendelijke website die precies bij jouw organisatie past.
Wij proberen het gevoel en de beleving die jij uit wilt stralen, perfect om te zetten naar een gaaf webdesign. Voor die gebruiksvriendelijke website die precies bij jouw organisatie past.

Voor ontwikkeling van de website wordt altijd gestart met een concept en ontwerp. Hier worden de wensen en mogelijkheden in kaart gebracht. Daarbij wordt een passend ontwerp gekozen. Dit realiseren wij allemaal binnen jouw huisstijl, indien je deze nog niet hebt, bekijken wij graag samen met jou hoe deze eruit moet komen te zien.

Klaar zijn voor de future met onze websites -
Klaar zijn voor de future met onze websites -

Aanpak en proces

De start van een project van een website start altijd met het ontwerpen
van een webdesign. Vervolgens kan hij hierna worden developed.
De start van een project van een website start altijd met het ontwerpen van een webdesign. Vervolgens kan hij hierna worden developed.

Het ontwerpen van dit webdesign is op basis van een intake gesprek waarna wij de doelen in kaart brengen. Tijdens het werken aan een project hebben wij graag veel contact. Dit voorkomt uiteindelijk grote aanpassingen en teleurstellingen. Daarnaast kunnen we hierdoor vaak sneller tot een definitief eindontwerp komen.

Soorten websites die wij realiseren

Wij werken bij het bouwen op 2 verschillende manieren. Van Wordpress websites tot HTML based (code) websites.

Mogelijkheid A, het bouwen van jouw website in Wordpress (Elementor). Wat erin resulteert dat er gemakkelijker aanpassingen kunnen worden doorgevoerd. Mogelijkheid B, het bouwen dat HTML based is. Dat wil zeggen dat het wordt opgebouwd volledig vanuit code. Het voordeel bij code is dat de mogelijkheden nog groter zijn. Maar het nadeel is dan wel dat dit veel tijdsintensiever is. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om een webshop module te bouwen. Dit doen we aan de hand van bijvoorbeeld WooCommerce maar het kan ook vanuit code. Graag denken wij met jou mee, hoe we dit voor jouw bedrijf het beste kunnen realiseren en visualiseren.