Logo
Logo
Image

// foto- videografie

Verhalen vastleggen
met een videocamera.

We willen alle soorten video's maken. Of het nu gaat om een grootschalige commercial, creatieve videoclip of aftermovie, complexe animatie of een concept video voor een product dat nog op de markt moet komen.

Of het nou om youtube of social media gaat, wij maken video's met een duidelijke en heldere boodschap die je doelgroep raakt en beweegt. Door middel van een groot netwerk kunnen wij haast elk project realiseren. Geen project is eigenlijk te groot of te gek.

Vastleggen en bevriezen voor de future -
Vastleggen en bevriezen voor de future -

Creative video's die blijven boeien.

Wij geloven dat je altijd moet denken vanuit de kijker. Zou ik deze video afkijken? Hoe zorgen wij ervoor dat uw video tot het einde wordt afgekeken? Dat is de vraag die ons drijft.

Wij streven altijd naar perfectie, zoeken de grenzen op en gaan uitdagingen niet uit de weg. Daarom leveren wij de kwaliteit waar onze klanten om vragen. Daarnaast maken wij ook heel graag content voor consumenten, denk hierbij aan een trouwfilm of jubileum aftermovie. Wij hechten erg veel waarden aan persoonlijk contact, of dit nou met een bruidspaar is of met een eigenaar van een bedrijf.

Momenten bevriezen voor herinneringen.

Het bevriezen van een moment is een van de waardevolste dingen die er zijn. Van trouwreportages tot een spontante LinkedIn foto schieten, het is allemaal prachtig.

De kunst om iets spontaan en goed op beeld te krijgen is echt een kunst die je moet hebben. Wij kijken graag met jou mee naar jouw project. Wil jij je doelgroep bereiken op platformen als Instagram en LinkedIn? Maar je hebt geen idee wat voor bijpassend beeld hier voor nodig is? Heb je foto's nodig voor je campagne's of om te blijven bewaren en koesteren? We denken graag met je mee.