Logo

Visie &
Waarde

Featurn staat klaar met zijn features voor jouw future. We willen creatieve oplossingen bieden voor jouw project met een hoge kwaliteitsstandaard.

We vinden het niet alleen belangrijk om iets moois
te maken maar willen ook een betekenis toevoegen aan jouw project. We zijn altijd op zoek om onze vaardigheden te verbeteren en onze kennis te vergroten zodat we met een hogere snelheid en kwaliteit nieuwe projecten kunnen realiseren.

FAQ

Veelgestelde
vragen

Wat kost mijn project?

Dit is niet direct te bepalen en is aan jou. Doorgaans kunnen we voor vrijwel elke prijs wel een project realiseren. Echter hoe meer er te besteden is, hoe meer functie's, meer techniek en tijd we er aan kunnen toevoegen waardoor het project er uiteindelijk verfijnder uitkomt. Daarom bespreken we graag eerst wat de doelen, tijdlijn en budget is, om een mooi project te starten met jou.

Hoe starten we mijn project op?

Samen starten we met het bepalen van de scope en tijdlijn. We zijn benieuwd naar je verhaal en doelen. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden die passen met het budget om te kunnen starten aan jouw project!

Wat maakt jullie uniek?

Doordat we al een langere tijd keihard bezig zijn met ontwikkelen en leren in deze digitale wereld, hebben wij de mogelijkheid om betaalbaar te zijn en kwalitatieve content te realiseren. Daarnaast zijn we relatief jong, wat resulteert in dat wij meestal met 'out of the box' ideeën komen.

Hoe lang blijft onze samenwerking?

Zolang je wilt. Hoe langer we met jullie werken, hoe meer we jullie kennen en hoe meer waarde we toevoegen. Door samen het product te verfijnen, maken we het steeds beter.

Projecten
Projecten
We rather show, than tell
image